ISPC wil de geprefereerde leverancier van de gastronomische en horecaprofessional zijn. Daarbij kunnen zowel onze cash & carryklanten als de zaken waar we leveren, rekenen op een service van A tot Z.

De missie van ISPC is gebouwd op 7 pijlers:

 1. Een uitgebreid assortiment
  Met meer dan 45.000 referenties maakt ISPC one-stop-shopping mogelijk. In de groothandels in Gent, Luik en Brussel vindt de horecaprofessional alle benodigdheden voor zijn zaak onder één dak. Van non-food producten zoals keukengerei en textiel tot verse voedingsproducten en drank.
 2. Kwaliteit
  Ultraverse producten vol smaak en van de beste kwaliteit. Geselecteerd door een deskundig team van fijnproevers. Dat is al 20 jaar het succesrecept van ISPC.
 3. Service
  ISPC staat zelf in voor de levering bij zijn klanten. Zo verliest u geen tijd en kunt u zich volledig op uw zaak concentreren.
 4. Innovatieve, artisanale en gezonde authentieke producten
  ISPC zet steevast vernieuwende en kleinschalige producten uit het land van oorsprong in de kijker. Die bieden de chef of restaurateur inspiratie terwijl hij tussen de nieuwigheden kuiert. Al onze producten zijn bovendien vers, smaakvol en kwalitatief.
 5. Gamma versproducten
  Het ISPC-gamma is ongeëvenaard, zowel qua diversiteit als beschikbaarheid. Dankzij onze dagverse visaanvoer, exotische fruitsoorten en seizoensgebonden wild bieden we de chef net die versheid die hij van zijn leverancier verlangt.
 6. Communityfeeling
  ISPC wil zijn klanten een thuisgevoel geven door ze gastvrij te ontvangen. Met een persoonlijke aanpak enerzijds en met activiteiten en evenementen anderzijds. Elk van onze klanten geniet een service op maat en vormt onderdeel van een netwerk van foodprofessionals.
 7. Vakmanschap
  De medewerkers bij ISPC zijn stuk voor stuk goed opgeleide mensen met een passie voor horeca. Het belang van vakkennis, elk in zijn domein, is dan ook van groot belang zodat we ons professioneel cliënteel ten alle tijden kunnen voorzien van de nodige informatie.