Leveringsdienst

U verwent uw gasten graag door te presteren in de keuken of in de zaal. ISPC helpt u daarmee door al uw inkopen volgens de laatste HACCP- normen te bezorgen. ISPC beschikt over geavanceerde, geconditioneerde vrachtwagens die uw totaalbestelling, inclusief gekoelde en diepvries artikelen, vervoert.

Bezorgen in de stad

Bevindt uw zaak zich midden in het centrum van Gent, Kortrijk, Brussel of Luik? ISPC biedt u een extra beleveringsdienst. U kunt een bestelling plaatsen en de producten de dag nadien bij u laten leveren. De leveringen worden in de voormiddag uitgevoerd.
Minimaal aankoopbedrag: € 125.

Milieuvriendelijk

Ons transport is toegesneden op binnenstedelijk en milieuvriendelijk vervoer. Wij bezorgen uw goederen in elektrische cargofietsen. Hierdoor leveren wij milieuvriendelijk en zijn we bovendien nooit te laat door drukte in de stad.

Webshop

Onze bestelprocedure is kinderspel. U kiest de plaats en de dag waarop u een bestelling geleverd wilt hebben. Uw leveringsvoorwaarden bespreekt u met uw accountmanager.

De algemene bestelvoorwaarden houden in dat u uw hoofdbestelling kan plaatsen tot 17u00 op dag A voor levering op dag B in de voormiddag. Bent u echter nog een aantal zaken vergeten, dan kunt u nog een toevoeging doen aan uw bestelling van maximum 10 producten (behalve Non-food) en dit vóór 23u00. Deze 10 producten zullen nog toegevoegd worden aan uw algemene bestelling.

Via webshopgent.ispc.be bestelt u uw bestelling bij ISPC in Gent.
Via webshopliege.ispc.be bestelt u bij ISPC Luik.

Het bestelproces werkt intuïtief, maar kijk voor de zekerheid even naar de demo die laat zien hoe u het best kunt starten.

Vraag uw inloggegevens aan bij onze besteldienst:

Order Entry ISPC Gent
orderentry.gent@ispc.be
Fax: +32 (0)9 241 51 08


Order Entry ISPC Luik
mhenrard@ispc.be
Fax: +32 (0)4 278 92 68


Order Entry Océan Marée
order@oceanmaree.be
Fax: +32 (0)2 522 28 41