Elke klant van ISPC is een gewaardeerde klant, maar voor onze cash-and-carry horeca-klanten die jaarlijks voor minimaal €12.500 omzet zorgen, hebben wij een bonus! Namelijk de Gold Card.
 

  1. 4 X per jaar korting

Met de Gold Card ontvangt u vier keer per jaar een kortingspercentage. Aan de hand van uw seizoensomzet wordt het percentage bepaald. Deze wordt uitgekeerd in de vorm van een persoonlijke aankoopcheque. De cheques zijn zowel in Gent als in Luik te gebruiken.

  1. Exclusieve Workshops

Met de Gold Card bent u van harte welkom bij de exclusieve workshops bij ISPC. Kennis delen is belangrijk, als chef bent u nooit uitgeleerd. Doordat wij de innovaties op de voet volgen, selecteren wij voor u waardevolle workshops.

  1. Inspiratieve Events

Inspiratie haalt u als chef uit alles om u heen, zoals onze ISPC-events. Met de Gold Card bent u van harte welkom! U proeft nieuwe wijnen tijdens onze wijnbeurs en leert nieuwe producten kennen via onze degustatiedagen. Uw grootste inspiratiebron is ISPC.

  1. Advies op maat

Het opnieuw aankleden van uw medewerkers, het inrichten van de zaal of het samenstellen van uw wijnkaart. Wat u ook wilt weten, onze medewerkers geven advies op maat.

  1. Toegang tot receptendatabank

Het online platform biedt u snel toegang tot hoogstaande culinaire kennis.

  1. VIP Voordeel en VIP Promoties

Deze voordelen en promoties worden speciaal voor onze Gold Card- houders geselecteerd.

  1. Toegang tot snelkassa

Wij handelen uw bestelling extra snel af en laden hem in uw wagen. In de tussentijd kletst u met collega’s, of drinkt u een kop koffie in ons restaurant.

Kortom, de ISPC Gold Card is een must voor elke trouwe ISPC-horecaklant. Hoe meer u koopt, hoe groter uw voordeel.