Horecatel en het Gastronomisch Paleis vindt plaats van 4 tot en met 7 maart 2018 in de Expo-hallen WEX in Marche-en-Famenne.

Reeds meer dan 50 jaar positioneert Horecatel zich als de belangrijkste ontmoetingsplaats bij uitstek voor alle professionals actief in de Belgische culinaire sector.
Horecatel biedt haar bezoekers 4 dagen lang een uniek en complementair aanbod aan van gastronomische producten en diensten. Op meer dan 23.500 m2 oppervlakte stellen meer dan 420 exposanten innovatieve voedingsproducten, performant kookgerei en nieuwe smaken voor.

U kan uw hart ophalen in de culinaire wandelgangen en ontdekken wat er op gastronomisch gebied leeft.

Horecatel wijdt 5 paleizen aan de horeca en het zesde paleis aan gastronomie, nl. het Gastronomisch Paleis: uitmuntendheid ten dienste van chefs!
U wordt meegevoerd in de exclusieve wereld gewijd aan unieke culinaire creaties, uitstekende levensmiddelen en smaken bereid door de kundige handen van lokale producenten. Ontdek er al de trends die de toon zetten in de hedendaagse gastronomie.

Onder de noemer van Sligro Food Group Belgium is Sligro-ISPC aanwezig met een gloednieuwe stand samen met JAVA Foodservice.

U vindt ons op stand 6a11 in het Gastronomisch Paleis waar wij u volledig zullen meenemen in ons verhaal.
Uw smaakpapillen zullen verwend worden met verfijnde hapjes en drankjes.

Noteer deze data alvast in uw agenda!

Meer informatie vindt u op de website www.horecatel.be.

Breng een bezoek aan onze stand en vraag naar uw waardebon van € 50!