De roosters werden geblonken, de grijptangen lagen klaar, de houtskool werd verzameld, tafels fris aangekleed en dit voor het diner Grilling & Chilling.

Dit exclusief diner vond plaats op dinsdag 13 juni waarbij kwaliteitsvolle producten hun intocht maakten op de grill. Van hapje tot dessert genoten de gasten van de barbecuekunsten van chefs Willem Hiele en Bruno Timperman.

Willem Hiele, jong en creatief, een chef die zichzelf blijft heruitvinden. Zijn culinaire wereld reikt enorm ver. Met ‘Willem Hiele – Fine Dining’ creëert hij een ruimte waarin hij blijft zoeken naar de ultieme gastronomische beleving voor zijn gasten. Kwaliteit, eerlijkheid en schoonheid van het product zijn hierbij van essentieel belang.

Bruno Timperman brengt in zijn restaurant Bistro Bruut de Vlaamse keuken en steekt de gerechten in een eigentijds kleedje. Hij wijkt niet af van zijn terroir en combineert streekproducten met een moderne visie. Met veel passie plaatst hij de oude Vlaamse glorie terug op de kaart.